Net-bb

Vi håber, du vil benytte vores side flittigt og besøge alle de mageløse og spændende private overnatningssteder og Bed and Breakfast, du kan finde i hele Danmark - fra de mindste øer til de største byer.

Søgning

Du kan enten søge via det røde søgningsfelt, hvor du specificerer dine ønsker til overnatningsstedet, eller via kortet på forsiden. I alle tilfælde ender du op med et kort, der er markeret med røde prikker og et tal i hver prik. Hvis du klikker på tallet, kommer du ind på værtens side og kan se og læse mere om det enkelte overnatningssted.

Hvad er Bed and Breakfast og privat overnatning

Bed and Breakfast og privat overnatning er private hjem, der åbner deres døre for turister, håndværkere og andre besøgende, der besøger deres område. Derfor findes der også mange forskellige, hyggelige indretninger i mange forskellige stilarter og fra mange forskellige tidsaldre.

Pictogrammer

Forklaringen til de anvendte pictogrammer kan ses ved læsning. Alle værter har symbolforklaringer på de tilbud, der forefindes på stedet. Du finder mange gode informationer om de enkelte overnatningssteder på deres sider, men det er alligevel altid en god idé at kontakte værten og spørge, om der tilbydes præcis det, du ønsker, inden du booker.

Kvalitetssikring

Det er ikke muligt for redaktionen at besøge og kvalitetssikre alle overnatningssteder. De i Net-bb oplyste informationer er udelukkende baseret på værternes informationer til os. Vi påtager os ikke ansvar for urigtige eller misvisende oplysninger.

Faciliteter

Privat overnatning eller Bed and Breakfast finder du i private hjem. Det er private, danske hjem, der åbner deres døre for besøgende i området. Det er ikke hoteller eller kroer, og standarden kan variere fra sted til sted. Du kan finde overnatningssteder, der tilbyder eget bad og toilet til hvert værelse, med fælleskøkken eller f.eks. ferielejligheder, og som har en meget høj standard. Ligesom du kan finde steder, hvor værelset ligger i f.eks. en staldlænge, og du må over gården om natten for at komme på toilettet.

Priser

Mange værter tilbyder rabat på overnatningsprisen ved ophold over 3 nætter. Generelt er sengelinned, håndklæder, morgenmad (serveret eller selvbetjening) og moms inkluderet i overnatningsprisen. Men det er ikke altid tilfældet, så spørg værten ved booking. Overnatningspriserne kan variere meget fra sted til sted og er ikke altid et udtryk for kvaliteten. Prisniveauet afhænger af om du vil overnatte i en storby eller på landet, i et besøgt område med mange seværdigheder eller i et mindre besøgt område.

Forudbestilling og betaling

Du kan normalt forudbestille dit ophold ved at kontakte værten. Nogle gange vil du blive bedt om at betale et depositum ved bestilling. Vær opmærksom på, at de fleste værter vil bede dig betale kontant ved ankomst. Få værter accepterer checks eller kreditkort. I nogle områder i Danmark modtager turistbureauerne bestillinger og reservationer for værterne, men fremgangsmåden er stort set den samme som ved direkte kontakt til værterne.

Opsigelse fra værter

Aftaler indgås på årsbasis og fornyes automatisk for det følgende år, såfremt vi ikke modtager din opsigelse inden 31. oktober. Du har mulighed for at vælge betalingsinterval på måned, kvartal eller år.

Din opsigelse sendes til Lone på lone@frostreklame.dk, som vil enten ringe dig op eller besvare din email.