Find overnatning

Åbent

Bøgebjerggård Bed and Breakfast

L. Carlsson, Kådnervej 7, Oksbøl, 6430 Nordborghelo-carlsson@mail.dkwww.alsbedandbreakfast.dk

01.01.-31.12. Åbent

Velkommen til Bøgebjerggård Bed and Breakfast 
Vi bor skønt i et meget kuperet landskab ved Mjels Sø med direkte adgang til søen. Vi tilbyder rummelig og lys indkvartering og her kan du få en fantastisk ferie væk fra stress og larm. 

På Bøgebjerggård Bed and Breakfast har vi tre dejlige værelser hvor du kan bo, alle med trådløs internet, TV. Alle tre værelser ligger på 1. sal - de to af værelsene har søudsigt, mens det sidste har udsigt til haven.

Det ene værelse med søudsigt er et dobbeltværelse med to gode boxmadrasser med en dobbelt topmadras. Dette værelse koster kr. 100 ekstra. På værelset er der også lænestole og et sofabord så du kan nyde kaffen og udsigten til søen. Det andet værelse med søudsigt er et familieværelse med 3 boksmadrasser indrettet med en lænestol. Det sidste værelser med udsigt til haven er et dobbeltværelse med gode boksmadrasser og indrettet med lænestole og et skrivebord. 

Når du ankommer til Bøgebjerggård Bed and Breakfast, kommer du ind i et stort the-køkken. I the-køkkenet finder du en vask, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, æggekager, skab med kopper og glas samt viskestykke. Hos os kan du altid lave gratis kaffe og te. 

Fra te køkkenet er der adgang op til 1. sal, hvor du finder et stort opholdsrum med tre borde med stole samt et køleskab og en brødrister. Her er også et skab med bestik, tallerkner, kopper og glas. Du kan opholde dig i opholdrummet og spise, spille eller hygge. Der er mange blade, spil og film, du kan låne samt rigtig mange informationer fra turistkontoret.

Her er fælles badeværelset som er nyrenoveret med brusebad og toilet samt håndklæder til fri afbenyttelse.

Omgivelser
Vi bor meget kuperet og har 800 m til nærmeste nabo, vi nyder fred og ro. Vores grund ligger ned til Mjels Sø med direkte adgang. Vores grund er på 10.000 m2 så der er god plads. Vi har mange terasser og hyggekroge med havemøbler, som frit kan benyttes under hele opholdet. Der er også en hyndeboks med masser af hynder og tæpper til frit brug.

Vi har masser af fugle- og dyreliv året igennem. Du vil have mulighed for ofte at se havørne. Du kan sejle med kano eller kajak på søen, hvis du tager din båd med. Der er god mulighed for at slappe af, cykle, gå eller løbe. Du kan  tage direkte på opdagelse i området fra os af. Vi har ikke langt til alsstien, hvor mange vandre. Nyd naturen og Dark sky. Nattehimlen og månen er fantastisk at følge året igennem. Smukkest når månen spejler sig i søen.

Oplevelser
Universe - I Universe kan hele familien have det sjovt, mens de bliver klogere på naturvidenskaben. Vi har 5 km til Universe.
Nordborg Golfklub - Nordborg Golfklub er stiftet i 1991. Banen fremstår som en 18 hullers bybane ved bygrænsen til Nordborg. Vi har 4 km til Golfklubben.
Nordborg slot - Nordborg Slot er et lille slot som ligger på sydsiden af Nordborg Sø. Nordborg Slot bruges i dag som efterskole, men slotsparken er stadig åben for offentligheden. Her kan du få en fantastisk oplevelse helt tæt på naturen. 25 km til Dybbøl mølle og Dybbøl historiecenter samt Sønderborg slot. Det populærere Sønderjysk kaffebord kan nydes mange steder især om sommeren.

Priser
Enkeltværelse: 400 kr pr. nat
Dobbeltværelse: fra 500 kr pr. nat
Familieværelse: 750 kr pr. nat - 3 personer
En ekstra opredninger 150 kr pr. nat

Morgenmad voksen: 70 kr pr. person
Morgenmad barn (indtil 12 år): 35 kr pr. person

Rabat: Ved mere end en overnatning gives 10% rabat fra nat nummer 2.

 
FW

Gård uden dyr

 
+1

1. Etage

 

Røgfri værelser

 
7+3

Antal senge

 
+150 Kr

Mulighed for ekstra opredning

 
+150 Kr

Børneseng

 
SB+70

Serveret morgenmad

 
+60 Kr

Madpakker

 
-10%

Rabat ved flere dages ophold

 

Håndværkerrabat

 

Adgang til Tekøkken

 

TV og/eller radio

 

Adgang til Internet

 

Opholdsstue

 

Have

 

Cykelskur

 
+20 Kr

Biloplader

 
+100 Kr

Autocamper

 

Røgalarmer

 

Kontant

 

Sommerhus

 

Mobilepay

 
5 km

Afstand til svømmehal

 

Bankoverførsel

 
5 km

Afstand til badestrand

 
5 km

Afstand til by

 
2 km

Afstand til offentlig transport

 
5 km

Afstand til indkøb

 
5 km

Afstand til golf

 
1 km

Afstand til fiskemuligheder

 
5 km

Afstand til restaurant

 
5 km

Afstand til cafe

 
5 km

Afstand til cykeludlejning

 

Vi taler tysk

 

Vi taler dansk

 

Vi taler norsk

 

Vi taler svensk

 

Vi taler engelsk

Fra  400 Kr pr. nat 

Bøgebjerggård Bed and Breakfast tilbyder:
Enkeltværelse: 400 DKK
Dobbeltværelse: 500 DKK
Familieværelse: 750 DKK

 
 
 
 
Kontakt til Net-BB
lone@frostreklame.dk
Udgiver: Net-BB Aps
Åløkkegården - Åløkkevej 60
5800 Nyborg
CVR 41516232
Bankforbindelse: Fynske Bank, Nyborg